Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord vreest blessure Lex Immers


14 januari 2013 - Feyenoord vreest de afwezigheid van Lex Immers in de Klassieker van aanstaande zondag. Immers viel afgelopen weekend geblesseerd uit in een vriendschappelijk treffen tussen Feyenoord en Club Brugge in het Spaanse Marbella.

'Mijn hamstring speelde op', aldus Immers in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Ik had er tijdens de trainingen al een beetje last van, maar het leek of ik gewoon zou kunnen spelen. Maar het begon toch weer te verkrampen. Ik heb uiteraard geen enkel risico genomen. Ik denk dat het gewoon een verkramping is, waarschijnlijk omdat wij een zware trainingsweek achter de rug hebben. De medische staf zal in Rotterdam een echo maken en dan zal blijken wat er precies aan de hand is. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat er echt iets kapot is.'

Clubarts Casper van Eijck was gereserveerder en stelde dat het er 'waarschijnlijk om zou hangen' of Immers het duel tegen Ajax in Amsterdam gaat halen. Verder is het basiselftal van Feyenoord blessurevrij, alleen Ruben Schaken is nog herstellende van een operatie aan een dubbele lies. Anas Achahbar pikte dat in Marbella echter goed uit en lijkt zondag verzekerd van een basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!