Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Elabdellaoui per direct weg bij Feyenoord


14 januari 2013 - Feyenoord heeft na een half jaar al weer afscheid genomen van Omar Elabdellaoui. De jeugdinternational van Noorwegen werd gehuurd van Manchester City maar kon in tegenstelling tot die huurling van vorig seizoen (John Guidetti) van de Engelse miljoenenbrigade geen indruk maken.

De 21-jarige Elabdellaoui kwam slechts sporadisch in actie. De buitenspeler moest zich door de concurrentie van onder andere Schaken, Verhoek en de jonge Boetius uiteindelijk zelfs gaan richten op de rechtsbackpositie achter Daryl Janmaat. Op verzoek van Elabdellaoui die slechts vijf duels voor Feyenoord speelde keerde hij terug naar Manchester City dat een nieuwe club gaat zoeken waar hij aan verhuurd kan worden.

Feyenoord verliest dus haar stand-in voor Janmaat. 'We zagen Omar als een goede stand-in voor die positie', aldus technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl. 'Uiteraard zullen wij ervoor gaan zorgen dat ook na het vertrek van Omar alle posities in de eerste selectie dubbel bezet blijven.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!