Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Kelvin Leerdam vast


14 januari 2013 - Kelvin Leerdam speelt vanaf komende zomer voor Vitesse. Met die club heeft Leerdam een akkoord bereikt over een vierjarig contract. Leerdam weigerde contractverlenging bij Feyenoord en belandde vervolgens op de tribune.

De 22-jarige Leerdam verkast dus zeker in de zomer naar Vitesse. Het is onbekend of de ambitieuze Arnhemmers van plan zijn om de jeugdinternational al eerder naar het Gelredome te halen. Dat zou wel voor alle partijen het beste zijn. Feyenoord ontvangt zo nog een kleine vergoeding, Leerdam pakt in de tweede seizoenshelft speelminuten en stelt daarmee zijn plekje in Jong Oranje veilig en Vitesse krijgt komende zomer niet een speler die een gebrek aan wedstrijdritme heeft.

Technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Vitesse: "Kelvin is één van de talentvolle spelers in Nederland. Hij kan op meerdere posities uit de voeten. Wij zijn blij en trots dat hij voor Vitesse heeft gekozen. Dat Kelvin zich herkent in de ambities van de club, geeft aan dat we op de goede weg zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!