Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht wil door met Van der Gun en Duplan


14 januari 2013 - FC Utrecht hoopt Cedric van der Gun en Edouard Duplan voor de club te behouden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Beide spelers hebben een aflopend contract in de Domstad en moeten mogelijk financieel inleveren om voor FC Utrecht te blijven voetballen.

Cedric van der Gun (33) en Edouard Duplan (29) zullen op korte termijn gaan praten met manager spelerszaken ad interim Edwin de Kruijff. Dat gaat ook Dave Bulthuis (22) op termijn doen. FC Utrecht wil zijn ontwikkeling graag belonen door zijn contract open te breken en te verlengen. Aanvaller Leon de Kogel (21) is het al nagenoeg eens over een nieuwe verbintenis.

FC Utrecht hoopt deze transferperiode nog een aantal uitgaande transfers te begroeten zodat het haar financiele positie verder op orde kan krijgen. Jan Wuytens en Jacob Mulenga lijken daarmee de meest aangewezen personen. Anouar Kali gaf eerder al te kennen zijn aflopende verbintenis in Utrecht niet te verlengen. Mogelijk staat Utrecht ook bij de middenvelder open voor een vertrek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!