Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anderlecht kondigt komst Armenteros aan


14 januari 2013 - Anderlecht heeft de komst van Samuel Armenteros komende zomer definitief aangekondigd. De transfer hing al enige tijd in de lucht en werd eerder al door Heracles op de eigen website gemeld. Vandaag zette de Zweedse jeugdinternational zijn handtekening onder een driejarig contract.

De 22-jarige Armenteros scoorde dit seizoen al 13 keer in 20 duels en stond in de belangstelling van een groot aantal clubs. Onder andere Vitesse, AZ en Ajax werden al met de Zweedse jeugdinternational in verband gebracht. Het is echter Anderlecht dat met zijn handtekening aan de haal gaat.

Armenteros op de website van Anderlecht: "Ik ben ontzettend blij en trots met deze transfer. RSC Anderlecht is een prachtige club en de overgang van Heracles naar Anderlecht is een hele mooie stap in mijn carrière. De trainer wou me er graag bij en dat geeft vertrouwen.

De aanvaller gaat verder: "Anderlecht is een grote club en ik wil meedoen voor de titel. Persoonlijk wil ik zoveel mogelijk doelpunten maken, want dat is de taak van een spits, maar een aantal heb ik er nog niet opgeplakt. Laat me eerst nog maar even genieten dat ik bij deze mooie club heb getekend."

Mogelijk komt het deze transferperiode al tot een overgang. In Belgische media wordt die optie niet uitgesloten en ook Heracles Almelo voelt wel iets voor een voortijdig vertrek zodat het nog een bescheiden transfersom kan ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!