Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Willem II huurt aanvaller van Anderlecht'


15 januari 2013 - Willem II staat op het punt zich tijdelijk te versterken met Guillermo Molins. De 24-jarige aanvaller zal voor de rest van het seizoen worden gehuurd van het Anderlecht van John van den Brom. Willem II werd het al eens met Anderlecht, nu moet ook Molins instemmen met de overgang.

De Uruguayaanse Zweed komt volgens De Telegraaf vandaag op bezoek bij Willem II en zal vervolgens besluiten een tijdelijke verhuizing te zien zitten. In de zomer van 2011 betaalde Anderlecht nog 550.000 euro aan Malmo FF maar echt indruk kon hij in Brussel niet maken. Tien dagen na zijn entree bij Anderlecht liep hij een knieblessure op die hem uiteindelijk ruim 8 maanden heeft gekost. Hij speelde mede hierdoor slechts 4 duels voor Anderlecht.

Molins maakte al zijn debuut voor het nationale team van Zweden (drie caps). Hier tegenover staat mogelijk het vertrek van het zeventienjarige talent Jeroen Lumu. De aanvaller die vorig seizoen in de Jupiler League al zijn debuut maakte gaat op proef in Anderlecht. Eerder was Lumu al op proef bij Wolverhampton Wanderers dat bereid was 600.000 euro neer te tellen. Een bedrag dat Willem II weigerde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!