Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luigi Bruins aan de slag bij Nice


15 januari 2013 - Luigi Bruins lijkt zijn loopbaan te vervolgen in Frankrijk. Bruins was op zoek naar een club waar hij zijn loopbaan nieuw leven kan inblazen en is uitgekomen bij de nummer vijf van de Franse Ligue 1: Olympique Nice.

Afgelopen zomer wees Bruins nog een aanbieding van Nice af en bleef hij zonder club. Nu komt het alsnog tot een contract. De voormalig jeugdinternational zal in Frankrijk voor anderhalf jaar tekenen. Bruins scoorde in 2007 nog in de finale van het Europees Kampioenschap voor Jong Oranje maar snel ging zijn loopbaan niet als gepland.

Als groot talent van Excelsior maakte hij de overstap naar Feyenoord. Daar maakte hij een uitstekend eerste seizoen onder Bert van Marwijk door maar vervolgens raakte hij al snel zijn basisplaats kwijt. In 2011 volgde een overstap naar Red Bull Salzburg en ook dat werd geen succes. Uiteindelijk maakte hij het seizoen af bij Excelsior.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!