Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman hoopt op kans in Oranje


15 januari 2013 - Jonathan de Guzman maakt vrijwel wekelijks indruk in de Premier League bij Swansea City. De middenvelder hoopt dat hij nu ook een kans krijgt in het Nederlands Elftal. Door de huidige situatie rondom Wesley Sneijder zou dat nog best eens kunnen gebeuren.

Op 6 februari oefent Oranje in de Amsterdam ArenA tegen Italië. Dat lijkt een uitermate goede mogelijkheid voor bondscoach Louis van Gaal om de geboren Canadees met Nederlands paspoort uit te proberen. De 25-jarige De Guzman hoopt er in ieder geval op. De Telegraaf helpt hem nu een handje.

De Guzman roemt de opleiding van Feyenoord die hem zo weerbaar maakte voor de Premier League. De Guzman in De Telegraaf: "Ik was pas twaalf jaar toen ik bij Feyenoord kwam. Ze hadden gezegd dat er dagen zouden zijn waarop ik tranen van heimwee zou hebben. Maar weet je, dat is nooit gebeurd. Alleen met kerst wilde ik even terug. Ik was hele dagen op Varkenoord en op school. Ik ging om acht uur de deur uit en kwam om zes uur 's avonds pas thuis."

Ook Rotterdam als multiculturele stad deed De Guzman veel goed. "Ik heb me er enorm thuis gevoeld. Daarom beschouw ik die stad ook nog als mijn thuis. Maar het belangrijkste was dat ik een geweldige opleiding kreeg. Die is wel ergens goed voor geweest. Hoe goed het was, besef ik nu pas."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!