Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher wil deze maand al naar PSV


16 januari 2013 - Adam Maher heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar PSV. De middenvelder van AZ ziet PSV als de ideale tussenstap naar de Europese top. In De Telegraaf doet Maher dan ook een klemmend beroep op de clubleiding van AZ.

"Ik wil naar PSV. Punt", zegt Maher in gesprek met De Telegraaf. "Als er nog iets bovenop het eerste PSV-bod van vijf miljoen euro komt, vind ik dat AZ me moet laten gaan." Maher vervolgt: "Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad, maar ben ambitieus en kan naar een topclub. Die kans wil ik niet laten voorbijgaan."

Maher hoopt zelfs deze transferperiode al AZ te verruilen voor PSV. Maher: "Ik wil naar PSV. Punt. Dit is voor mij de ideale tussenstap om de Europese top te halen. En het is tijd om weer voor de prijzen te strijden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!