Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong vertrekt deze maand niet bij Ajax


16 januari 2013 - Siem de Jong blijft zeker tot komende zomer voor Ajax behouden, dat stelt de zaakwaarnemer van de captain in het Algemeen Dagblad. Volgens Engelse media is De Jong in beeld bij Newcastle United.

De belangstelling voor De Jong neemt sowieso al enige tijd toe. 'Clubs verwijzen we door naar Ajax, maar op dit moment speelt er niets', zegt Louis Laros, de zaakwaarnemer van De Jong, in De Telegraaf. De Jong blijft Ajax deze transferperiode trouw. 'Of er moeten heel gekke dingen gebeuren, maar voorlopig zijn we niet met een club bezig', zo stelde Laros.

Eerder sprak Ajax-trainer Frank de Boer al de verwachting uit dat een aantal van zijn sterkhouders komende zomer vertrekken. Daarmee doelde De Boer behalve op Christian Eriksen en Toby Alderweireld ook op Siem de Jong. In tegenstelling tot dat duo ligt De Jong echter nog vast tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!