Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton wil niet naar Turkije


16 januari 2013 - De Braziliaanse aanvaller Everton Ramos da Silva heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar zijn geboorteland. Heracles Almelo bereikte een akkoord met het Turkse Elazigspor over de transfersom maar Everton voelt niets voor een dergelijke overgang.

Het zijn zware tijden voor Heracles Almelo. Een groot aantal sterkhouders hebben een aflopend contract en weigeren hun aflopende verbintenis te verlengen. Samuel Armenteros bereikte eerder al een akkoord met Anderlecht over een contract van drie seizoenen vanaf komende zomer. Ook Willie Overtoom en Marko Vejinovic hebben aflopende verbintenissen.

Nu leek Heracles een transfervrij vertrek bij Everton te voorkomen. Elazigspor, de nummer zestien van Turkije, was bereid een bescheiden transfersom neer te tellen voor de 29-jarige aanvaller. Volgens Voetbal International wil Everton graag terugkeren naar Brazilië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!