Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij gaat luisteren naar Feyenoord


16 januari 2013 - Stefan de Vrij is de enige basisspeler die bij Feyenoord maar tot de zomer van 2014 vast ligt. Alle andere spelers liggen minimaal tot 2015 vast. Aanleiding voor Feyenoord om om de tafel te gaan zitten met haar aanvoerder.

"Het idee komt van de club, dus ik ga horen wat Feyenoord van plan is", adus De Vrij woensdag in Voetbal International. "Natuurlijk sta ik open voor een langer verblijf, anders heeft het niet eens zin te gaan praten. Alleen sta ik wél op een kruispunt. Bij het Nederlands elftal zie en voel ik dat er een ander niveau is en daar wil ik ooit naartoe."

"Nu nog niet, maar je weet nooit hoe het bijvoorbeeld over een half jaartje is, of een jaar", gaat De Vrij verder. De Vrij is ook blij met de ontwikkeling van hem en de club, zo groeide hij na het vertrek van Vlaar uit tot aanvoerder. "Ik ben een soort boegbeeld van de club. Als er iets speelt, moet ik Feyenoord naar buiten toe vertegenwoordigen. Ik vind dat ik dat steeds beter doe."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!