Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers AGOVV nog niet transfervrij


17 januari 2013 - De voetballers van het failliete AGOVV zijn niet per direct transfervrij, dat meldt Omroep Gelderland. De spelers tot 23 februari nog onder curator Jongerius, die zoveel mogelijk geld uit de failliete inboedel probeert te halen.

Pas na die datum hoeven geinteresseerde clubs geen transfersom meer te betalen voor de spelers van AGOVV. Dat is een streep door de rekening voor bijvoorbeeld topscorer Joey Godee (12 goals), die in de belangstelling staat van zeker vijf clubs. Onder andere PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en NAC Breda zouden belangstelling hebben. Die wachten waarschijnlijk liever een maand dan nu een (bescheiden) transfersom te moeten betalen.

De KNVB trekt vandaag de licentie van AGOVV officieel in. Dat betekent dat in de stand in de Jupiler League de punten die tegen de Apeldoornse club zijn behaald, niet meer meetellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!