Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV blijft flirten met Adam Maher


18 januari 2013 - Adam Maher blijft de kranten beheersen. PSV heeft bij monde van technisch directeur Marcel Brands aangegeven dat er geen sprake is van een Plan B mocht Maher niet komen. Daarnaast gaf Brands ook te kennen dat hij de houding van AZ respecteert en Maher niet gek wil maken.

PSV heeft wel alternatieven op haar lijstje staan maar deze komen eventueel pas in de zomer in beeld. "Er is geen Maher-B. Het is onzin om te denken dat we zo omhoog zitten dat er per se een speler bij moet komen. We zijn niet in paniek, want er staat hier een fantastische selectie", aldus Brands vandaag in De Telegraaf.

De Eindhovenaren boden reeds 5 miljoen euro aan AZ voor Adam Maher, dat werd geweigerd. Brand vervolgt: "Als AZ hem niet wil verkopen, houdt het op. Alles heeft grenzen. Ik ga de speler (Maher) niet gek maken en ik ga ook geen spelletje spelen met de mensen die ik goed ken bij AZ (directeur Toon Gerbrands). Dat vind ik niet correct."

Brands zou de komst van Maher toejuichen: "Het voordeel van Maher is dat hij op drie posities op het middenveld kan spelen. Hij past ook in onze toekomstvisie. Ik denk dat die jongen toe is aan een volgende stap."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!