Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PEC Zwolle hoopt op versterking


18 januari 2013 - PEC Zwolle hoopt zich deze transferperiode nog te versterken met een verdediger en Joey Godee. De laatst genoemde is transfervrij verklaard na het faillissement van AGOVV.

We zitten vrij dun in de verdedigers, dus ik wil er graag iemand bij hebben", aldus Langeler in De Telegraaf. "We zijn aan het rondkijken, maar ik verwacht niet dat we voor de laatste week van januari al beet hebben. Ook Godee is een heel interessante speler. Hij staat al jaren op ons lijstje. Nu kunnen we hem wellicht al een half jaar eerder aantrekken, dan gedacht."

Vandaag hervat PEC Zwolle de competitie met een uitwedstrijd tegen PSV. Aanvang van het duel in het Philips Stadion is 20.00 uur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!