Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verrassend onderuit bij hervatting Eredivisie


18 januari 2013 - Koploper PSV is in de eerste wedstrijd na de hervatting van de Eredivisie op eigen veld keihard onderuit gegaan tegen laagvlieger PEC Zwolle. De promovendus won in het Philips Stadion brutaal met 3-1.

Bij rust was het nog 1-1 in Eindhoven. Fred Benson zette PEC Zwolle na 25 minuten spelen terecht op voorsprong. Via Tim Matavz werd het vlak voor tijd nog gelijk. Na rust werd een PSV verwacht dat PEC Zwolle overal op het veld zou opjagen en eenvoudig de drie punten in eigen huis zou houden.

Het was echter opnieuw Benson die kon profiteren na wanorde in de Eindhovense defensie. PSV ging naarstig op zoek naar opnieuw de gelijkmaker maar het was Pluim die de 1-3 aantekende. Met nog ruim twintig minuten te gaan moest PSV ook nog eens met een man minder verder. Erik Pieters kreeg rood.

PSV begon de tweede seizoenshelft dramatisch met een thuisnederlaag tegen PEC Zwolle. FC Twent en Ajax of Feyenoord kunnen dit weekend van deze misstap profiterne.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!