Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Besiktas aast op Teddy Chevalier


19 januari 2013 - RKC Waalwijk raakt smaakmaker Teddy Chevalier mogelijk dan toch kwijt. Volgens De Telegraaf heeft de Turkse topclub Besiktas belangstelling in de Franse aanvaller. Chevalier speelt pas sinds afgelopen zomer in Waalwijk.

De Telegraaf stelt dat de trainer van Besiktas dit weekend FC Twente - RKC Waalwijk bezoekt om vervolgens een besluit te nemen over het al dan niet aantrekken van Chevalier. Het wordt zelfs niet uitgesloten dat er dit weekend bij een positief signaal wordt onderhandeld.

RKC Waalwijk wil de 25-jarige Chevalier het liefst behouden maar weet ook dat het niet de financiële slagkracht heeft om zo maar een bod op zijn sterspeler te weigeren. Ook FSV Mainz 05, Fortuna Düsseldorf en SC Freiburg zouden belangstelling hebben. Chevalier heeft in Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2014.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!