Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag hoopt op komst Koppers


19 januari 2013 - ADO Den Haag hoopt zich voor de rest van het seizoen te versterken met Dico Koppers, dat meldt De Telegraaf. De verdediger heeft bij Ajax de concurrentiestrijd verloren en mag daarom op tijdelijke basis uitzien naar een andere club.

Vorig seizeon speelde Koppers nog acht wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Dit seizoen speelde de verdediger echter nog geen minuut. ADO Den Haag is nu dan ook met Ajax in gesprek over een huurovereenkomst. Koppers heeft in Amsterdam de concurrentiestrijd verloren van Daley Blind en Mitchell Dijks. Daarnaast weet hij dat Nicolai Boilesen weer nagenoeg fit is. Koppers heeft in Amsterdam een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!