Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC laat Van der Velden nog niet naar Thailand gaan


19 januari 2013 - Nick van der Velden maakt mogelijk in de nadagen van zijn loopbaan nog een interessante uitdaging. Police United uit Thailand heeft namelijk interesse in de 31-jarige middenvelder, zo meldt Voetbal International.

Police United FC zou voor Van der Velden een tweejarig contract hebben klaarliggen. Van der Velden, die nog niet in het buitenland speelde, heeft bij NEC nog een contract tot het einde van het seizoen. Het is nog onbekend of NEC na dit seizoen met de middenvelder wil doorgaan. Police United zou de middenvelder nu al willen overnemen, NEC wil daar niet aan meewerken. Mogelijk levert een kleine transfersom wel een akkoord op.

Van der Velden kwam dit seizoen 10 keer in actie voor NEC waarvan 5 maal als basiskracht. Eerder kwam Van der Velden uit voor RKC Waalwijk, FC Dordrecht en AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!