Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosz zet Overtoom en Armenteros op de bank


19 januari 2013 - Willie Overtoom en Samuel Armenteros zijn hun basisplaats bij Heracles Almelo kwijt. Trainer Peter Bosz stelt dat hun focus ia aangepast door alle transferperikelen. Overtoom weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt terwijl Armenteros al een akkoord bereikte voor volgend seizoen met Anderlecht.

Bosz tegenover Voetbal International: 'Ik heb volledige concentratie en focus nodig. Ik kan me voorstellen dat een eventuele transfer jongens bezighoudt. Anderlecht is nog bezig met Kléber (FC Porto, red.). Als dat afketst, richten ze hun pijlen op een versnelde komst van Armenteros. Hij is ook nog niet medisch gekeurd.'

'Het bestuur was er al uit over het vertrek van Everton. Maar Everton heeft zelf bedankt. Hij wilde niet', ging Bosz verder. Het Turkse Elazigspor was bereid de gewenste transfersom van Everton te betalen, de Braziliaan voelde weinig voor een dergelijke overgang. Roland Alberg van Exccelsior is nu bij de Turkse club in beeld.

Heracles Almelo hervat vandaag de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Aanvang van het duel in het Abe Lenstra Stadion is 18.45 uur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!