Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tot 1 februari blijft het onrustig'


19 januari 2013 - Het Engelse Brighton deed een officieel bod op Virgil van Dijk. FC Groningen legde het bod naast zich neer omdat het de verdediger van Jong Oranje minstens tot de zomer in de Euroborg wil houden. Van Dijk maakt zich er nog niet zo druk over.

"Ik heb er helemaal nog niet over nagedacht", aldus Van Dijk in Dagblad van het Noorden. "Zondag hebben we eerst een belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht. Daar ben ik gefocust op. Het is natuurlijk mooi dat er belangstelling voor je is. Daar doe je het voor. Ik denk dat het tot 1 februari ook onrustig rond mij zal blijven, maar ik kan er wel mee omgaan."

"Er kan een moment komen dat er een bedrag wordt genoemd dat je niet kunt weigeren, maar wij zullen er alles aan doen om Virgil in de winterstop bij ons te houden", stelt directeur Hans Nijland. "Als hij bij ons zou vertrekken, zou dat sportief een enorme aderlating zijn. Wij zouden hem nog graag langer aan ons willen binden. Dat hebben wij ook bij zijn zaakwaarnemer neergelegd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!