Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord kansloos in Amsterdam ArenA'


19 januari 2013 - De bookmakers geven Feyenoord morgen in de Amsterdam ArenA geen kans. Ajax stevent met een afgesloten dak op een eenvoudige zege af tegen de aartsrivaal.

Feyenoord kan dit seizoen nog geen goede resultaten weerleggen in de toppers. Uit bij FC Twente en PSV werd met 3-0 verloren, in de slotfase tegen Vitesse ging men met 1-0 onderuit. Thuis werd in de laatste minuut met 2-2 gelijk gespeeld tegen Ajax. Waar Feyenoord vorig seizoen oppermachtig was in de toppers blijft het dit jaar achter.

Ronald Koeman in het Algemeen Dagblad: 'Uit bij PSV en uit bij FC Twente hebben we eerder niets afgedwongen. Daar moeten we reeël in zijn. Maar ik deel wel het positivisme dat ik op weg naar Ajax nu lees in uitspraken van mijn spelers. We zijn er klaar voor, dat denk ik ook.'

Ook zijn collega Frank de Boer vertrouwt op een goed resultaat. De Telegraaf tekende uit de mond van De Boer op: "Ik heb na het trainingskamp in Brazilië in elk geval het gevoel dat we er klaar voor zijn."

Bookmaker Unibet keert bij winst van Feyenoord maar liefst 4,60 keer de inleg uit. Ter vergelijking bij Ajax is dat 1,67 maal je inzet. Ook een gelijkspel wordt niet verwacht (quotering 3,90). Krijg nu 50 euro bonus bij Unibet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!