Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC wil af van technisch directeur


19 januari 2013 - Roda JC wil af van technisch directeur Gerard Wielaert. De directeur zit al ruim een maand 'ziek' thuis. In Dagblad De Limburger gaf algemeen directeur Marcel van den Bunder aan wat al langer een publiek geheim is: er is meer aan de hand.

Van den Bunder in Dagblad De Limburger: "Het is meer dan ziek zijn. Wij willen niet verder gaan met Gerard Wielaert en hebben daarvoor een rechterlijke procedure in gang gezet." De verschillen van inzicht zijn te groot om weer tot elkaar te komen. "Daarom is een rechterlijke procedure opgestart. Een derde partij zal nu uitspraak moeten doen. Zolang de zaak daar ligt, doen we geen inhoudelijke uitspraken over deze kwestie."

Roda JC hoopt op een rechtszaak te voorkomen omdat dan alles op straat komt te liggen. Van den Bunder in De Limburger: "We sluiten niet uit dat we er, voordat de zaak dient, toch uitkomen op een wijze waarin beide zich kunnen vinden. Maar zoals het er nu uitziet, zal de contract-ontbinding via een procedure tot stand komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!