Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samuel Armenteros nu al naar Anderlecht


19 januari 2013 - Samuel Armenteros verruilt Heracles Almelo dan toch al direct voor Anderlecht. Het nieuws werd vandaag na afloop van het duel SC Heerenveen - Heracles Almelo (0-1) in de catabomben van het Abe Lenstra Stadion bekend.

Eerder bereikte Armenteros al een akkoord over een driejarig contract vanaf komende zomer. De Zweedse aanvaller had een aflopende verbintenis in Almelo en kon derhalve transfervrij de overstap naar Brussel maken. Nu kiest de Belgische topclub er voor om toch een kleine transfersom aan Heracles over te maken om nu al van Armenteros gebruik te kunnen maken.

Heracles Almelo won vandaag bij de hervatting van de competitie met 0-1 van SC Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion opende Everton op aangeven van Rienstra al na 50 seconden de score. SC Heerenveen kon daar te weinig tegenover stellen. Everton zou later in het duel nog de paal raken. Armenteros mocht een half uur voor tijd invallen en maakte daarmee zijn laatste minuten in het shirt van Heracles.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!