Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ondanks gelijkspel koploper


19 januari 2013 - FC Twente heeft niet optimaal kunnen profiteren van de verrassende 3-1 nederlaag van PSV op eigen veld tegen PEC Zwolle. Thuis in de eigen Grolsch Veste kwam FC Twente tegen RKC Waalwijk in een dramatisch slechte wedstrijd niet verder dan 0-0.

Door het gelijke spel op eigen veld is FC Twente wel koploper in de Eredivisie. Toch had het elftal van Steve McClaren vandaag liever de drie punten gepakt. Het is duur puntverlies in de strijd om de titel. Met een zege had men een mooie marge kunnen opbouwen ten opzichte van PSV en ook Ajax of Feyenoord zou daarmee niet dichterbij kunnen komen.

FC Twente kon het RKC Waalwijk vandaag niet echt moeilijk maken. Grote kansen vielen er dan ook niet te noteren. De grootste kans van het duel was zelfs voor RKC Waalwijk. Florian Jozefzoon mocht opduiken voor doelman Mihaylov maar schrok zo van de uitkomende keeper dat de kans werd verprutst. Pas in de slotfase was er een hele grote mogelijkheid voor Leroy Fer die maar net naast schoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!