Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miljoenenbonus voor Tsjechen


23 juni 2004 - Veertig Nederlandse ondernemers die actief zijn in TsjechiŽ hebben in totaal een bedrag van vier miljoen euro beschikbaar gesteld voor het nationale team van het land. Wanneer TsjechiŽ vandaag zou winnen van Duitsland, is er een goede kans voor Nederland om door te gaan naar de volgende ronde.


In totaal heeft het bedrijfsleven vier miljoen euro beschikbaar wat toe komt aan de doelpuntenmaker(s) van TsjechiŽ. 1 miljoen euro per doelpunt, bij meer dan 4 doelpunten ins het onduidelijk wat er gaat gebeuren. Tevens wat er gebeurt bij bijvoorbeeld een eigen doelpunt. Niettemin lijkt dit toch voor de 'B-ploeg' van TsjechiŽ een goede stimulans om vandaag te winnen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!