Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ maakt gehakt van Vitesse: 4-1


19 januari 2013 - In navolging van PSV en mindere mate FC Twente is ook Vitesse de tweede seizoenshelft onthutsend zwak begonnen. Op bezoek bij AZ werd in Alkmaar met maar liefst 4-1 verloren. Grote man bij de thuisploeg was Jozy Altidore die drie keer scoorde.

Al vroeg in het duel moest Piet Velthuizen handelend optreden. Vitesse werd daarmee een vroege achterstand bespaard. Aan de andere kant was Patrick van Aanholt namens de bezoekers gevaarlijk. Na rust kwam het duel pas echt op gang met doelpuntten.

Jozy Altidore tekende voor de 1-0, 3-0 en 4-0. Tussendoor tekende Roy Beerens ook nog voor een goal. Pas in de slotfase redde Gael Kakuta namens Vitesse de eer. Vitesse sloot de eerste seizoenshelft al teleurstellend af en lijkt ook in 2013 het lek nog niet boven te hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!