Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wesley Sneijder bijna van Galatasaray


20 januari 2013 - Wesley Sneijder gaat zijn loopbaan vrijwel zeker vervolgen bij Galatasaray, dat melden diverse bronnen. De middenvelder verruilt Internazionale voor een contract tot de zomer van 2017 bij de Turkse topclub.

'Het is nog niet rond, maar we gaan zeker de goede kant op', aldus zaakwaarnemer Soren Lerby in gesprek met Voetbal International. 'We verwachten dat het morgen wordt afgerond.' Eerder werd al duidelijk dat Inter en Galatasaray een akkoord hadden bereikt over een transfersom van 7,5 miljoen euro.

Sneijder zat op een dood spoor bij Inter. Nadat hij een salarisverlaging weigerde kreeg de international geen speelkansen meer. Lange tijd werd een transfer naar de Premier League verwacht maar het lijkt nu Galatasaray te worden wat het meest slagvaardig is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!