Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong wil Ajax in de zomer verlaten


21 januari 2013 - Siem de Jong staat open voor een transfer aan het einde van het seizoen. Dat verklaarde Ajax-captain in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Tijdens het trainingskamp op Brazilië informeerde trainer Frank de Boer bij De Jong naar zijn toekomstplannen. Daarin werd duidelijk dat De Jong graag nog eens elders wil voetballen. De 23-jarige De Jong heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot de zomer van 2015.

"Ik heb geantwoord dat als er aan het einde van het seizoen iets moois langskomt, ik daar zeker serieus over zal nadenken", aldus De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is niet zo dat ik per se weg wil, maar dit is toch alweer mijn zesde seizoen bij Ajax. Ik ben nu twee keer kampioen geworden, ben dit seizoen aanvoerder en wil me graag blijven ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!