Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton weet nog niet waar toekomst ligt


21 januari 2013 - Everton weet nog niet of hij het seizoen bij Heracles Almelo afmaakt. De aanvaller liet eerder al weten dat hij zijn aflopende verbintenis niet wenst te verlengen. Een overgang naar de Turkse laagvlieger Elazigspor om per direct uit Almelo te vertrekken wees hij af.

"In Turkije had ik dan tegen degradatie gespeeld", aldus de Braziliaanse aanvaller in gesprek met De Telegraaf. "Of ik per se weg wil? Dat is een dubbel gevoel. Ik wil me natuurlijk graag verder ontwikkelen en ben klaar voor een volgende stap, maar ik wil ook mijn periode in Almelo goed afsluiten. In het linkerrijtje eindigen en opnieuw de bekerfinale halen. Dat zou een fantastisch slot zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!