Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel blijft geloven in titel


21 januari 2013 - PSV begon de tweede seizoenshelft dramatisch. In het eigen Philips Stadion ging de ploeg van Dick Advocaat met 3-1 onderuit tegen PEC Zwolle. Toch wil aanvoerder van Mark van Bommel zijn ploeg niet de put in praten. Van Bommel gelooft in de titel.

"Het is niet zo dat de wereld is vergaan", zegt Van Bommel in gesprek met De Telegraaf. "Het slaat nergens op om ons op basis van een wedstrijd af te schrijven. We hebben slecht gespeeld, maar hadden de wedstrijd gezien het aantal kansen wel moeten winnen."

"We zijn niet kwetsbaar en niet door de ondergrens gezakt", vervolgt Van Bommel in De Telegraaf. "De eerste wedstrijd van het seizoen hebben we ook verloren (van RKC, red.), maar aan het eind van de eerste seizoenshelft stonden we toch gewoon bovenaan. We moeten niet doen alsof we nu het kampioenschap hebben verspeeld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!