Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans nog altijd in beeld bij PEC Zwolle


22 januari 2013 - Geboren Zwollenaar Ron Jans is nog altijd in beeld om trainer te worden van PEC Zwolle Eerder gat Art Langeler aan zijn aflopende contract in Zwolle niet te verlengen. Jans zit na zijn ontslag bij Standard Luik zonder club. Eerder was Jans trainer van FC Groningen en SC Heerenveen.

'Ron Jan is een geschikte kandidaat, maar dat vind ik ook van de andere twee kandidaten', aldus technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met Voetbal International. 'Ik heb al eerder gezegd, als Ron wil, ben ik de eerste die met hem in gesprek gaat. Maar dan nog moeten beide partijen eruit komen. Zorgvuldigheid gaat bij de keuze voor onze nieuwe trainer voor alles.'

Naast Art Langeler vertrekt ook diens assistent Jaap Stam komende zomer bij PEC Zwolle. Waar de toekomst van Langeler nog onduidelijk is weet Stam dat hij vanaf komende zomer assistent-trainer bij Ajax is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!