Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse laat aanvaller zonder speeltijd gaan


22 januari 2013 - Vitesse laat aanvaller Irfan Hadzic vertrekken. De spits verruilt de Arnhemse club voor het Kroatische Inter Zapresic, dat bevestigt technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse in gesprek met Omroep Gelderland.

Hadzic kwam vorig jaar op de laatste dag van de wintertransferperiode over van Zulte Waregem. De Bosnier kwam echter nooit tot een optreden in het eerste elftal van Vitesse. Bij Inter Zapresic tekent Hadzic een contract voor 2,5 jaar.

Ondertussen traint voormalig AGOVV-doelman Nick Hengelman traint mee bij Vitesse. Hij heeft zich gevoegd bij de selectie van Jong Vitesse. De doelman mag voorlopig voor onbepaalde tijd meetrainen. Volgens hoofd opleidingen Gerry Hamstra van Vitesse is het te voorbarig om over een eventueel contract te praten.

Hengelman was bij AGOVV eerste keeper. De Apeldoornse profclub ging echter onlangs failliet en verdween direct uit het betaald voetbal. Dit seizoen kwam hij tot 18 competitieduels voor De Blauwen in de Jupiler League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!