Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

HSV laat Jeffrey Bruma niet naar PSV gaan


22 januari 2013 - Jeffrey Bruma zal de defensie van PSV deze transferperiode niet komen te versterken. De jeugdinternational zit op een dood spoor bij Hamburger SV dat de verdediger huurt van Chelsea. Toch wil de Duitse club Bruma niet laten gaan.

Afgelopen weekend raakte Michael Mancienne zwaar geblesseerd aan zijn enkel. Hierdoor is Mancienne een aantal maanden uit de roulatie en om die reden wil HSV ook Bruma niet laten gaan. Er was voor alle partijen veel aan gelegen om Bruma in Eindhoven te laten voetballen maar HSV houdt het nu dus tegen.

Zo wilde Chelsea graag dat Bruma meer aan spelen zou toekomen, wil Bruma zijn plaats bij Jong Oranje veilig stellen met het oog op het Europees Kampioenschap komende zomer in Israel en wordt de defensie van PSV voorzien van een kwaliteitsimpuls. PSV zou nu een poging willen wagen om de oud-jeugdspeler van Feyenoord komende zomer van Chelsea te huren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!