Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boussaboun legt Thais aanbod naast zich neer


22 januari 2013 - Ali Boussaboun verruilt de Topklasse niet voor Thailand. De aanvaller van Haaglandia kreeg het aanbod om in Thailand te gaan spelen voor TOT, zo meldt Voetbal International.

De 33-jarige aanvaller heeft een terugkeer naar het betaald voetbal nog niet uit zijn hoofd gezet. Afgelopen zomer vertrok Boussaboun bij ADO Den Haag nadat zijn contract niet werd verlengd. TOT uit Thailand wordt in ieder geval niet de volgende halte.

"Het is een gevoelskwestie voor Ali", aldus de zaakwaarnemer van Boussaboun, Samir El Gaaouri, in gesprek met Voetbal International. "De mensen van TOT vinden het heel jammer, maar waarderen zijn eerlijkheid. Er lag een goed contract. Maar hij had zijn twijfels over de club, niet zozeer over het land."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!