Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Zeeuw op huurbasis naar Anderlecht


22 januari 2013 - Demy de Zeeuw keert terug naar West-Europa. Op huurbasis verruilt de middenvelder de Russische topclub Spartak Moskou voor het Anderlecht van John van den Brom. De Zeeuw wordt na Bram Nuytinck de tweede Nederlandse speler in de selectie van de Belgische recordkampioen.

De kampioen van Belgie heeft een optie tot koop op De Zeeuw genomen. Na een goed eerste seizoen kwam De Zeeuw de afgelopen periode slechts mondjesmaat in actie. De 27-voudig international speelde eerder voor Go Ahead Eagles, AZ en Ajax. De laatste keer dat De Zeeuw overigens het Oranje shirt was al weer in de zomer van 2010: de halve finale tegen Uruguay waardoor hij na een trap tegen zijn hoofd een hersenschudding opliep en ook naar de tandarts moest.

De Zeeuw over de overgang naar Anderlecht op zijn eigen site: "Degene die mij op social media volgen hebben gister vast mijn foto al gezien. Sommige hadden de 'hint' wel al door en andere nog niet. Maar ik vertrek morgen richting Brussel voor de medische keuring en om de laatste details te bespreken, ik word namelijk verhuurd aan de Belgische voetbalclub Anderlecht."

Foto: Demy de Zeeuw in het seizoen 2010/2011 namens Ajax in actie tegen Spartak Moskou in het kader van de groepsfase van de Champions League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!