Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Manolev niet verhuren aan Fulham


22 januari 2013 - Fulham heeft tevergeefs geprobeerd Stanislav Manolev op huurbasis van PSV over te nemen, dat meldt Voetbal International. PSV wil echter alleen mee werken aan een definitief vertrek van de Bulgaarse rechtsback.

Manolev komt niet voor in de plannen van trainer Dick Advocaat. De Bulgaars international heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015 maar PSV ziet hem graag vertrekken om te snijden in de loonkosten. Door de blessure van Atiba Hutchinson is de noodzaak om Manolev kwijt te raken echter minder groot dan dat het eerder was.

PSV zou volgens diverse bronnen denken aan een transfersom van circa 1,5 miljoen euro. Manolev's zaakwaarnemer Mino Raiola is ook druk doende voor zijn client in Italië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!