Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willie Overtoom in gesprek met AZ


23 januari 2013 - Willie Overtoom vertrekt mogelijk nog deze transferperiode bij Heracles Almelo. De international van Kameroen heeft van zijn club toestemming gekregen om met AZ te praten over een directe overgang. In dat geval incasseert Heracles een bescheiden transfersom omdat Overtoom een contract heeft tot komende zomer dat hij niet wil verlengen.

Overtoom verloor eerder al zijn plaats, trainer Peter Bosz stelt dat hij het met spelers wil doen die ook volgend seizoen nog in Almelo spelen. De 26-jarige Overtoom in gesprek met De Telegraaf: "Ik ben blij dat een grote club als AZ nu belangstelling voor me toont. Ik zal op korte termijn beslissen over mijn toekomst. Afgezet tegen de andere aanbiedingen die ik heb gehad, staat AZ op één."

Dat is niet ook niet zo verwonderlijk. Op zijn dertiende maakte Overtoom deel uit van de jeugdopleiding. In Alkmaar wist Overtoom nooit door te breken, ook een verhuurperiode aan Telstar leverde niet het gewenste resultaat. Via de zondagamateurs Hollandia keerde Overtoom 4,5 jaar geleden terug in het betaald voetbal bij Heracles.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!