Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hengelt Dejan Meleg binnen


23 januari 2013 - Ajax heeft zich zoals verwacht versterkt met het Servische supertalent Dejan Meleg, zo meldt De Telegraaf. Alles is nu geregeld met zijn club FK Vojvodina. Volgende week komt Meleg naar Nederland om een contract te tekenen tot de zomer van 2017.

Al in april 2012 waren er berichten dat Ajax de speler had vastgelegd. Lange tijd kwam Ajax er financieel niet uit de Servische club. Volgens De Telegraaf is er met de transfer een bedrag gemoeid van 500.000 euro. Opvallend is dat Meleg zich inlaat met een zeer dubieuze zaakwaarnemer. Meleg zou zijn gehele loopbaan een behoorlijk percentage van zijn salaris aan zijn begeleider moeten afstaan. Voor Ajax was dat geen enkel bezwaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!