Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en Heracles eens over Overtoom


23 januari 2013 - Willie Overtoom lijkt zich snel weer speler van AZ te mogen noemen. AZ heeft met Heracles Almelo een akkoord bereikt over de transfersom. Overtoom had in het Polman Stadion nog een contract tot het einde van het seizoen.

"Dinsdag hebben we een goed gesprek gehad en het is op een paar dingen rond. We zijn het nog niet eens over een paar kleine dingen, zoals de contractduur en de inhoud daarvan, maar dat gaat goed komen", aldus de 26-jarige Overtoom in gesprek met Voetbal International.

Overtoom, sinds enkele maanden international van Kameroen had over interesse niet te klagen. "Ik merkte gewoon dat AZ mij heel graag wilde hebben en ik heb er een goed gevoel bij." Eerder maakte Overtoom al jarenlang deel uit van de jeugdopleiding van AZ. Via Telstar, de amateurs van Hollandia en 4,5 jaar Heracles Almelo zal hij nu eindelijk zijn opwachting in het eerste elftal maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!