Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC ontbindt contract van Lasnik


23 januari 2013 - NAC Breda heeft afscheid genomen van Andreas Lasnik. De Oostenrijkse middenvelder kwam in 2011 met hoge verwachtingen naar Breda maar kon die in het Rat Verlegh Stadion nimmer inlossen.

Lasnik maakte als middenvelder van Willem II indruk in de Eredivisie en dat in een seizoen dat de Tilburgers degradeerden. De Oostenrijker kreeg een transfervrije status en NAC Breda sloeg toe. Daar kwam de voormalig speler van Austria Wien echter nooit goed uit de verf en dat leidt nu tot ontbinding van zijn nog doorlopende contract.

"Dramatisch was het", aldus Lasnik in BN De Stem over zijn verblijf in Breda. "Ik kan het echt niet mooier maken. Het zijn verloren jaren geweest in Breda. Achteraf had ik hier nooit moeten tekenen. Ik heb spijt van mijn keuze om voor NAC te spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!