Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC legt Duitser Lemke vast


24 januari 2013 - RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Dennis Lemke. De Duitse middenvelder annex aanvaller komt over van SV Babelsberg 03, dat uitkomt op het derde niveau van Duitsland. In Waalwijk tekende Lemke een contract tot de zomer van 2014 met een optie voor nog eens een jaar.

De 23-jarige Lemke maakte tijdens een stageperiode voldoende indruk op de technische staf van RKC Waalwijk. Lemke doorliep de jeugdopleiding van Hertha BSC. "Dennis kan op diverse posities uit de voeten", vertelt hoofdscout Janus van Gelder op de website van RKC. "Hij is inzetbaar als rechtshalf, maar ook centraal op het middenveld, als aanvallende middenvelder en zelfs als spits."

Van Gelder vervolgt: "Wat bij Dennis direct opvalt, is zijn enthousiasme en werklust. Deze jongen heeft er alles voor over om te slagen in het betaalde voetbal en wil zich bij RKC Waalwijk heel graag bewijzen. Wij, op onze beurt, zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen vastleggen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!