Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weigert bod Vitesse op Leerdam


25 januari 2013 - Vitesse heeft vooralsnog tevergeefs aangeklopt bij Feyenoord om Kelvin Leerdam per direct over te nemen. De jeugdinternational werd het eerder al eens met Vitesse over een vierjarig contract komende zomer.

Leerdam besloot eerder zijn aflopende verbintenis in Rotterdam niet te verlengen. Dat was tegen het zere been van de clubleiding en trainer Ronald Koeman die Leerdam zijn basisplaats afnam. Ondanks interesse uit de Bundesliga koos Leerdam onlangs voor Vitesse waar voor hem een vierjarig contract klaar lag.

Vitesse wil nu al graag zaken doen met Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad was het bod dat Vitesse deed in de ogen van Feyenoord veel te laag. Het is onbekend of Vitesse een nieuwe poging voor Leerdam zal wagen. Leerdam hoopt deze transferperiode al de overstap te kunnen maken zodat hij zijn plaats bij Jong Oranje kan veiligstellen. Jong Oranje neemt komende zomer in Israel deel aan het Europees Kampioenschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!