Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw versterking voor AZ


26 januari 2013 - Na Jonas Heymans (Lierse SK) en Willie Overtoom (Heracles Almelo) staat AZ op het punt zich te versterken met een derde speler. Volgens diverse bronnen wordt de 22-jarige aanvaller Aron Johansson uit IJsland op korte termijn gepresenteerd.

De 22-jarige Johansson komt voor circa 1,5 miljoen euro over van het Deense AGF Aarhus zo meldt Voetbal International. Op het hoogste niveau in Denemarken scoorde Johansson dit seizoen veertien doelpunten in achttien wedstrijden. De speler is geboren in de Verenigde Staten maar groeide op in IJsland.

AZ won gisteren op bezoek bij VVV Venlo met 4-1. Adam Maher, Donny Gorther, Jozy Altidore en Etienne Reijnen tekenden voor de doelpunten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!