Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente snapt niets van Louis van Gaal


26 januari 2013 - FC Twente snapt niets van het selectiebeleid van bondscoach Louis van Gaal. Douglas, sinds september in het bezit van een Nederlands paspoort, kreeg nog altijd geen echte kans van de bondscoach.

"Ik vind dat vreemd. Douglas is naar mijn mening een van de betere verdedigers in Europa. Ik ben natuurlijk niet de bondscoach, maar ik zou hem zeker selecteren. Eigenlijk hoort hij zelfs in de basis van het Nederlands elftal thuis", aldus doelman Nicolai Mihaylov in De Telegraaf

De Bulgaarse doelman vervolgt: "Onze verdediging is een sterk punt en Douglas is de reus in onze defensie. Als doelman vind ik het heerlijk om met zo’n verdediger samen te spelen. Douglas staat er altijd, legt passie en agressie in zijn spel en is voor ons team enorm belangrijk. Hij speelt als een beest. Ik voetbal al zo lang met hem samen, dat we aan oogcontact genoeg hebben om van elkaar te weten wat we moeten doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!