Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil Falkenburg huren van AZ


27 januari 2013 - NEC wil Erik Falkenburg voor de rest van dit seizoen huren van AZ, zo meldt Omroep Gelderland. De aanvallende middenvelder staat nog tot medio 2014 onder contract bij de club uit Alkmaar, maar wil vanwege een gebrek aan speelminuten vertrekken.

De 24-jarige Falkenburg speelde dit seizoen 15 wedstrijden voor AZ en maakte daarin 3 doelpunten. De speler wordt volgens technisch manager Carlos Aalbers aangetrokken als andere spelers vertrekken. Zo is er belangstelling voor de NEC'ers Navarone Foor, Ryan Koolwijk en Nick van der Velden. Voor die laatste is er met name belangstelling van een club uit Thailand.

NEC heeft ook interesse in aanvaller Ruud Boymans van AZ. De 23-jarige spits is bezig aan zijn tweede seizoen in Alkmaar, maar komt amper aan spelen toe. Boymans komt in beeld als Danny van den Meiracker vertrekt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!