Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Australisch avontuur voor Stef Nijland


27 januari 2013 - Stef Nijland gaat een Australisch avontuur aan. De bij PSV in de vergetelheid geraakte aanvaller gaat aan de slag bij Brisbane Roar die de afgelopen twee jaar kampioen van het land werd.

In 2008 betaalde PSV maar liefst 4 miljoen euro voor de aanvaller in FC Groningen. De hoge verwachtingen kon Nijland mede door blessures echter nooit inlossen. Nijland speelde slechts 747 minuten in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Ook verhuurperiodes aan Willem II en NEC brachten niet het gewenste resultaat.

De 24-jarige aanvaller wordt nu voor vier maanden gehuurd door Brisbane Roar van PSV. Indien Nijland in Australie bevalt ligt er een meerjarig contract voor hem klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!