Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC legt AZ-duo vast en laat Ten Voorde gaan


27 januari 2013 - NEC heeft zich op huurbasis versterkt met Erik Falkenburg en Ruud Boymans. Beide spelers worden tot het einde van het seizoen gehuurd van AZ. Het is onbekend of NEC een optie tot koop heeft bedongen. Tegelijkertijd vertrekt aanvaller Ricky ten Voorde tijdelijk uit Nijmegen, hij wordt verhuurd aan NAC Breda.

Zowel Falkenburg en Boymans speelden bij AZ minder dan hun lief is. Met de komst van Willie Overtoom en Aron Johansson zou het uitzicht op speelkansen alleen nog maar kleiner worden. NEC sloeg hierop toe en biedt beide spelers nu het podium zich wekelijks in de Eredivisie te bewijzen.

Ricky ten Voorde vertrekt juist tijdelijk uit Nijmegen. Vorig jaar stalde NEC de aanvaller nog bij RKC Waalwijk. Ten Voorde maakte indruk en werd teruggehaald. Zijn terugkeer in Nijmegen leverde nog niet het gewenste resultaat op terwijl NAC Breda naarstig op zoek was naar een extra aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!