Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse weet niets van bod Newcastle op Bony


27 januari 2013 - Newcastle United maakt volgens The Sunday Telegraph serieus werk van Vitesse-spits Wilfried Bony. De krant meldt dat de Engelsen 14 miljoen euro geboden hebben voor de Ivoriaan.

"Bij ons weten is er niks gebeurd. Of het moet buiten de club omgaan. Ik heb hier in elk geval nog geen fax gezien", meldt technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse tegenover Omroep Gelderland. Van leeuwen laat weten dat een eventueel vertrek van Bony in principe los staat van mogelijke aankopen van de Arnhemse club.

In de meeste landen sluit op 31 januari de transfermarkt. Vitesse wil zich nog versterken. "Maar het is heel moeilijk. De markt zit dicht en er worden echt topprijzen gevraagd. Daar hoor ik ook collega's over klagen. Maar we zitten inderdaad op het vinketouw. Het is dus wachten op het domino-effect. Aan de andere kant zijn we bij Vitesse ook aan een bepaald budget gebonden. We kunnen niet zomaar in het wilde weg gaan kopen. Het kan dus best zijn dat er helemaal niets gebeurd", zegt Van Leeuwen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!