Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manolev op het matje bij Marcel Brands


28 januari 2013 - De clubleiding van PSV is niet te spreken over het gedrag van Stanislav Manolev. De Bulgaarse rechtsback heeft al langere tijd zijn zinnen gezet op een vertrek uit Eindhoven. Manolev weigerde gisteren op te komen draven bij een training van Jong PSV.

Manolev werd door trainer Dick Advoccaat niet opgenomen in de wedstrijdselectie van PSV tegen Heracles Almelo. Om die reden is er de afspraak dat je meetraint met de beloften. Manolev zag dat niet zitten en zal zich nu moeten gaan verantwoorden aan technisch manager Marcel Brands.

PSV zou een bedrag van circa 1,5 miljoen euro voor de Bulgaars international vragen. Eerder deze transferperiode toonde Fulham interesse. PSV weigerde echter mee te werken aan een verhuur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!